NB II: Mervó Bence távozik az ETO FC Győrtől – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.15. 11:48
Közös megegyezéssel távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győrtől Mervó Bence, akinek egyelőre nincs új csapata, így szabadon igazolható – adta hírül a klub a hivatalos oldalán.

„Decemberben jeleztem a klubnak, hogy kaptam egy külföldi megkeresést. A tulajdonos úr és a vezetőség nagyon korrekt volt, megegyeztünk, hogy januárral felbontjuk a szerződésünket. Utólag is köszönöm, hogy nem gördítettek akadályt a külföldre igazolásom útjába. Sajnálatos módon, január elején újra megsérültem. A klubbal felbontottam a szerződést, de a külföldi lehetőséget visszamondták a sérülésem miatt.” „Decemberben jeleztem a klubnak, hogy kaptam egy külföldi megkeresést. A tulajdonos úr és a vezetőség nagyon korrekt volt, megegyeztünk, hogy januárral felbontjuk a szerződésünket. Utólag is köszönöm, hogy nem gördítettek akadályt a külföldre igazolásom útjába. Sajnálatos módon, január elején újra megsérültem. A klubbal felbontottam a szerződést, de a külföldi lehetőséget visszamondták a sérülésem miatt.”

„Jelenleg az ETO-ban végzem a műtét utáni rehabilitációmat, amiért külön köszönetet mondok mindenkinek, aki ebben segít, illetve a lehetőséget biztosítja. Most fel kell építeni magam, minden órában ezen dolgozom. Az elkövetkezőkben nagy valószínűséggel itthon Magyarországon folytatom pályafutásom. Remélem, hamar visszajut az ETO oda, ahová tartozik, és egyszer még részese lehetek szeretett klubom sikerének. Hajrá, ETO!” – mondta Mervó Bence búcsúzóul.

A 24. életévét márciusban betöltő támadó tavaly nyáron tért vissza nevelőegyesületéhez, az ősszel 17 mérkőzésen két gólt szerzett az NB II-ben, míg a Magyar Kupában két meccsen egyszer volt eredményes.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők:
Alan Kovác (szlovák, FC DAC 1904 – Szlovákia, legutóbb FK Senica, kölcsönben), Lovrencsics Balázs (Ferencváros), Petró Balázs (Haladás, kölcsönben), Szalánszki Gergő (Gyirmót, szabadon igazolhatóként), Vaszil Vaskeba (ukrán, Szevljus Vinohradiv /Nagyszőlős/ – Ukrajna), Madarász Márk (Puskás Akadémia – kölcsönbe)
Távozók:
Baracskai Roland (Mezőkövesd – kölcsönből vissza, onnan Csákvár, kölcsönbe), Debreceni András (MTE 1904, szabadon igazolhatóként), Erdélyi László (Soroksár), Hamar Ádám (Monor, szabadon igazolhatóként), Koltai Tamás (Gyirmót, szabadon igazolhatóként), Magasföldi József (BFC Siófok, szabadon igazolhatóként), Mervó Bence (szabadon igazolhatóként)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik