NB II: megvan Tóth Miklós utódja a Haladásnál

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2019.12.04. 13:27
A labdarúgó NB II-es Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján bejelentette, Séllei Árpád lett a futballklub ügyvezető igazgatója.

Mint ismert, a másodosztályban a 18., kiesést jelentő helyen álló együttes október végén megköszönte Supka Attila vezetőedző munkáját, majd néhány nappal később bejelentette, november 30-ával távozik Tóth Miklós ügyvezető igazgató.

A Haladás szerda délelőtti tulajdonosi taggyűlésén Séllei Árpádot nevezte ki a megüresedett pozícióra. Séllei Árpád megbízatása határozatlan időre szól, s új feladata mellett továbbra is ő a Haladás Marketing kft. ügyvezetője.

„A jelenlegi helyzetben rajtam kívül senki sem vállalta el a megbízatást, én voltam az egyedüli jelölt – idézi a haladas.hu Séllei Árpádot. Nagy feladatba vágtam a fejszém, ugyanakkor óriási megtiszteltetés is ez a pozíció. Hasonlóan nagy feladat vár rám, mint 2006-ban, amikor a megszűnés határán lévő Haladásba tulajdonosként beléptem. Olyan ügyvezetőre volt most szükség, akit a városvezetés, a játékosok, a szurkolók elfogadnak, és nem támadható. Emellett olyanra, aki ismeri a klub szerződéseit, a dolgait, a felépítését, a jelenlegi helyzetét. Úgy érzem, ezért esett rám a választás, és a tulajdonosok támogatását is élvezem. Most első lépésként stabilizálni kell a klub helyzetét, hogy ennél mélyebbre ne kerüljön.” megköszönte Supka Attila vezetőedző munkáját, majd néhány nappal később bejelentette, november 30-ával távozik Tóth Miklós ügyvezető igazgató.

A Haladás szerda délelőtti tulajdonosi taggyűlésén Séllei Árpádot nevezte ki a megüresedett pozícióra. Séllei Árpád megbízatása határozatlan időre szól, s új feladata mellett továbbra is ő a Haladás Marketing kft. ügyvezetője.

„A jelenlegi helyzetben rajtam kívül senki sem vállalta el a megbízatást, én voltam az egyedüli jelölt – idézi a haladas.hu Séllei Árpádot. Nagy feladatba vágtam a fejszém, ugyanakkor óriási megtiszteltetés is ez a pozíció. Hasonlóan nagy feladat vár rám, mint 2006-ban, amikor a megszűnés határán lévő Haladásba tulajdonosként beléptem. Olyan ügyvezetőre volt most szükség, akit a városvezetés, a játékosok, a szurkolók elfogadnak, és nem támadható. Emellett olyanra, aki ismeri a klub szerződéseit, a dolgait, a felépítését, a jelenlegi helyzetét. Úgy érzem, ezért esett rám a választás, és a tulajdonosok támogatását is élvezem. Most első lépésként stabilizálni kell a klub helyzetét, hogy ennél mélyebbre ne kerüljön.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik