NB II: megvan az első távozó a Kazincbarcika keretéből

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.04.18. 21:25
Gábor Lukács közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcikával – számolt be róla a klub honlapja, a kbsc.hu.

Megvan az első távozó a koronavírus-járvány miatt kényszerpihenőjét töltő Kazincbarcika keretéből, Gábor Lukács elhagyta a borsodi klubot.Gábor Lukács elhagyta a borsodi klubot.

A 21 éves középpályás 2017-ben szerepelt először a Kazincbarcika keretében, ekkor öt alkalommal volt kezdő, nyolcszor csereként lépett pályára, és két gólt szerzett. A következő, azaz a 2018–2019-es bajnoki idényben nyolcszor kezdett, tizennyolcszor csere volt, és egy gól került a neve mellé az NB II-ben.

A 2019–2020-as bajnokságot megelőző felkészülést is a borsodi csapattal kezdte meg, azonban utoljára a 2. fordulóban lejátszott Békéscsaba elleni, augusztusi meccsen lépett pályára. Ezt követően az azóta az NB III-ból kizárt Ózdi KSC-hez igazolt, majd a téli átigazolási időszakban elsőként írt alá újra a Kazincbarcikához.

Gábor Lukács visszatérése után a tavaszi szezonban az Ajka, a Tiszakécske és a Vasas elleni találkozókon lépett csereként pályára.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kazincbarcikán közel negyedével csökkentek a labdarúgók bérei.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik