NB II: megvan a Gyirmót új szakmai igazgatója, három évre írt alá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.26. 14:18
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései, Gyirmót FC Győr és a Gyirmót SE klubvezetése megállapodott Tamási Zsolt pro licences edzővel, így a tervek szerint a következő három évben ő lesz a győri labdarúgócsapat szakmai igazgatója – számolt be róla az együttes hivatalos honlapja. 

Az utánpótlás-nevelésben és felnőttcsapatok irányításában is tapasztalattal rendelkező, győri kötődésű szakembertől a szakmai munka egységes felépítését és eredményes irányítását várja a klubvezetés – olvasható a bejelentésben.

„A kinevezett szakmai igazgató és a klubvezetés együtt dolgozik az új vezetőedző kiválasztásán, illetve a vele történő megállapodás megkötésén.”

„A kinevezett szakmai igazgató és a klubvezetés együtt dolgozik az új vezetőedző kiválasztásán, illetve a vele történő megállapodás megkötésén.”

Az 53 éves szakember korábban Győrben Garami József és Varga Zoltán mellett dolgozott, majd átvette az NB I-es ETO irányítását. Ezt követően a Vasasnál, aztán 2005-től az MTK utánpótlásánál, illetve a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójaként tevékenykedett, mielőtt 2016 végén kinevezték a kék-fehérek első csapatának vezetőedzőjévé.

A bennmaradást vele sem tudta kiharcolni a fővárosi gárda, így mindössze fél év után távozott. 2017 novemberétől ő volt az ETO FC Győr utánpótlásért felelős szakmai igazgatója, ám egy évvel később távoznia kellett a Rába-partiaktól.

A feljutásról lemaradó Gyirmót március végén, a Budaörs elleni zakó után menesztette Szepessy László vezetőedzőt, innentől Hannich Péter szakmai igazgató látta el vezetőedzői feladatokat, ám csütörtökön közös megegyezéssel vele is szerződést bontott a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik