NB II: megtartotta első közös edzését a Szeged, Dobos felmérne

Vágólapra másolva!
2020.05.14. 07:35
null
Megtartotta első közös edzését a Szeged-Csanád GA (Fotó: szeged-grosicsakademia.hu)
A biztonsági előírásokat betartva megtartotta első közös edzését a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A közös tréninget megelőzte a koronavírus-tesztelés, amelynek eredménye mindenkinek negatív lett – tudtuk meg a klub sajtóközleményéből.


Thurzó Balázs, a csapat orvosa minden játékostól és az edzői stáb tagjaitól is mintát vett, majd a negatív eredményekről tájékoztatta az együttest. Az edzések előtt, közben és után is több fontos szabályt kell betartaniuk a játékosoknak. Mindenkinek külön kell érkeznie és távoznia, testhőmérsékletet kell mérnie otthon és közvetlenül az edzés előtt is, fertőtlenítést végeznek a tréningek előtt, mindenki csak a saját labdáját használhatja, illetve az edzésen megtartják az egy-másfél méteres távolságot egymástól, és nem használják a közös helyiségeket, öltözőt.

Az első közös edzésen az alapvető szabályok ismertetése után az új vezetőedző, Dobos Barna mondta el rendhagyó székfoglalóját.

Ez egy olyan helyzet, amiben még egyikünk sem volt korábban – fogalmazott a tréner. – Alkalmazkodnunk kell. Először könnyű edzéseket fogunk tartani, hogy senki ne sérüljön meg a hosszú egyéni edzések után, s később szeretném felmérni, ki milyen állapotban van.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik