NB II: Lucsánszky és Szűcs Mihály is távozik a Szparitól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.10. 15:49
A labdarúgó NB II-ben négy fordulóval a befejezés előtt negyedik, a dobogótól egy, a feljutástól tizenegy pontnyi távolságra lévő Nyíregyháza teljes stábcserét hajtott végre. A klub megvált Szűcs Mihály sportigazgatótól (a korábbi ferencvárosi futballistáról van szó) és Lucsánszky Tamás vezetőedzőtől is – jelentette be hivatalos honlapján a szabolcsi együttes.

„A klub tulajdonosa úgy érezte, szükség van egy új impulzusra, a bajnokság hátralévő mérkőzésein pedig már szeretnék lefektetni a jövő évi együttes alapjait. A mai edzést már Bozsik József irányítja, és a hátralévő találkozókon is ő meccsel, Darabos Balázs erőnléti edző felel továbbra is a fizikai állapotért. A kapusedző az akadémián is dolgozó nyíregyházi Tuska János, az asszisztensedző a Spartacusban korábban futballozó, szintén az utánpótlásból felkerülő Lengyel Roland lesz. A szakmai stáb távozó tagjainak köszönjük az eddigi munkát és mindazt amit Spartacusért tettek, pályafutásukhoz további sok sikert kívánunk!” – olvasható a Nyíregyháza közleményében. „A klub tulajdonosa úgy érezte, szükség van egy új impulzusra, a bajnokság hátralévő mérkőzésein pedig már szeretnék lefektetni a jövő évi együttes alapjait. A mai edzést már Bozsik József irányítja, és a hátralévő találkozókon is ő meccsel, Darabos Balázs erőnléti edző felel továbbra is a fizikai állapotért. A kapusedző az akadémián is dolgozó nyíregyházi Tuska János, az asszisztensedző a Spartacusban korábban futballozó, szintén az utánpótlásból felkerülő Lengyel Roland lesz. A szakmai stáb távozó tagjainak köszönjük az eddigi munkát és mindazt amit Spartacusért tettek, pályafutásukhoz további sok sikert kívánunk!” – olvasható a Nyíregyháza közleményében.

Mi lehet a háttérben?

Nos, erről egyelőre keveset tudni, ám az bizonyos, hogy áprilisban távozott Elbert Gábor sportszakmai ügyvezető és Bene Ferenc szakmai igazgató. A nyírségi városban szóbeszéd volt, hogy a klubvezetők távozásának hátterében a télen elengedett (elküldött?) Rudolf Gergely esete áll. A 33 éves, 28-szoros válogatott támadó Nyíregyházán született, vagyis karrierje végéhez közeledve logikusnak tűnt a hazatérése, ám a szakmai stáb nem volt elégedett a tizenegy bajnokin egyetlen gólt szerző (a sereghajtó Sopron ellen tizenegyesből betaláló) játékos teljesítményével, de a labdarúgó felfelé lépett, az NB I-es Balmazújváros csapott le rá. Hallani, hogy visszatér, sőt arról is, hogy már klubvezetőként, de ez csak pletyka, mások szerint Rudolf Gergely még futballozni szeretne...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik