NB II: Lipcsei marad, ha nem jön megkeresés az élvonalból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.24. 07:24
null
Lipcsei Péter nyitott lenne az élvonalbeli ajánlatokra (Fotó: Dömötör Csaba)
Megegyezett a Ferencváros vezetőivel Lipcsei Péter, aki a klub fiókcsapata, az NB II-es Soroksár vezetőedzőjeként dolgozik tovább. Szerződésében azonban van egy pont, amely kimondja, ha a szakvezető élvonalbeli csapattól kap ajánlatot, elengedi a Fradi.

 

A 47 éves, 58-szoros válogatott korábbi labdarúgó neve a Pakssal és a Puskás Akadémiával kapcsolatban is felvetődött, különösen a paksi szál tűnik erősnek Csertői Aurél távozása után

„Nem szolgálhatok konkrétummal, illetve, dehogynem: kedden megállapodtam a Fradi vezetőivel, hogy folytatom Soroksáron a fiókcsapatnál a munkát, hacsak nem kapok élvonalbeli ajánlatot, mert akkor elengednek. Ezúton is köszönöm” – mondta a Borsnak Lipcsei Péter, aki az állítólagos ajánlatokra is reagált.

„Ez szóbeszéd, engem még nem keresett senki. Mindenesetre már az is egyfajta elismerés, hogy bent van a köztudatban a nevem.”

És mi lesz, ha egyik ajánlat sem jön össze?

„Semmi. Nekem nem büntetés Soroksáron dolgozni, feladat és játékosnevelés terén bőven van perspektíva. Előbb-utóbb edzőként is eljön az én időm, hogy bizonyítsam a képességeimet a hazai élvonalban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik