NB II: tíz játékos távozott Vácról, az edző fia érkezett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.05. 12:36
Tíz játékos távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC-től. A két kapus, Palásthy Dávid és Czirjék Zoltán mellett elhagyta a csapatot két védő, Tányéros Gergő és Benkó Bence, illetve három középpályás, Csirszki Martin, Kószás Krisztián és Magos Mátyás is. A védő Tóth Ferenc kölcsönjátéka után visszatért az MTK-hoz, a támadó Tóth Barna a Budapest Honvédhoz, míg a balhátvéd Németh Gábor az Érdhez került kölcsönbe – számolt be róla a klub honlapja.

A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy az is biztossá vált a váciak háza táján, hogy a korábbi harmadik számú kapus, Rácz Márk újabb egy évig kölcsönben futballozhat Gödöllőn, míg a hátvéd Pallagi Botond szintén továbbra is kölcsönben játszik Érden. Pölöskei Péter sorsa egyelőre kérdéses, elképzelhető, hogy ő sem marad Vácon, a támadó iránt a Budafok-Újbuda érdeklődik. Rácz Márk újabb egy évig kölcsönben futballozhat Gödöllőn, míg a hátvéd Pallagi Botond szintén továbbra is kölcsönben játszik Érden. Pölöskei Péter sorsa egyelőre kérdéses, elképzelhető, hogy ő sem marad Vácon, a támadó iránt a Budafok-Újbuda érdeklődik.

Az érkezők oldalán egyelőre csak két játékos szerepel, Kákonyi Dániel visszatért Soroksárról, illetve Nagy Tibor vezetőedző fia, Nagy Richárd érkezett Dorogról a váciakhoz.

Az NSO úgy tudja, hogy a piros-kékekkel készül a Sopronból távozó kapus, Halasi Péter, a Szigetszentmiklóst elhagyó Gulyás Máté, illetve a legutóbb az FTC II-ben szereplő Szenes Bence. Az ő sorsukról a héten születhet döntés.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VÁCNÁL
Érkezők:
Kákonyi Dániel (Soroksár), Nagy Richárd (Dorogi FC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Farkas Péter (Dunaharaszti)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Gulyás Máté (szabadon igazolható, legutóbb SZTK-Erima), Halasi Péter (szabadon igazolható, legutóbb Sopron), Szenes Bence (FTC II)
Távozók: Benkó Bence (szabadon igazolható), Czirjék Zoltán (szabadon igazolható), Csirszki Martin (szabadon igazolható), Kószás Krisztián (szabadon igazolható), Magos Mátyás (szabadon igazolható), Palásthy Dávid (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Soroksár), Tányéros Gergő (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Németh Gábor (Érd), Pallagi Botond (Érd, ismét kölcsönbe), Rácz Márk (Gödöllő, ismét kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Tóth Barna (Budapest Honvéd), Tóth Ferenc (MTK)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Pölöskei Péter (Budafok-Újbuda)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik