NB II: kiállításból több volt, mint gólból – nyert a Szolnok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.02. 16:59
A labdarúgó NB II 7. fordulójának első szombati mérkőzésén a Szolnok hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Mosonmagyaróvárt.

A hazaiak a 80. percben emberelőnybe kerültek Szpirulisz Markosz kiállítása miatt – ekkor már 1–0 volt az állás –, azonban a játékvezető Molnár Róbertet is leküldte nem sokkal a vége előtt, így a csapatok egyaránt tíz emberrel fejezték be az összecsapást.

A szombati mérkőzésekről itt olvashat bővebben!

LABDARÚGÓ NB II
7. FORDULÓ
SZOLNOKI MÁV FC–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 1–0 (1–0)
Szolnok, Tiszaligeti Stadion 800 néző. Vezette: Dolnegó Bálint
SZOLNOK: Hrabina – Molnár R., Balogh M., Tóth B. 5, Papp Sz. – Kenderes – Lakatos Cs. Jarasevic (Olasz D., 78.), Földi M., Pintér N. (Farkas A., 71.) – Katona Gy. (Tóth László, 63.). Vezetőedző: Balogh Pál
MOSONMAGYARÓVÁR: Tarczy – Huszárik, Szpirulisz, Szépe, Juhász Gy. (Tóth Levente, 74.) – Katona K., Kovács B. – Bartos (Kapacina V., 34.) Schmatovich, Kószás (Lőrinczy, 59.) – Laki. Vezetőedző: Várhidi Péter
Gólszerző: Jasarevic (1–0) a 36. percben
Kiállítva: Szpirulisz (a második sárga lap után) a 80., Molnár R. (a második sárga lap után) a 88. percben
MESTERMÉRLEG
Balogh Pál: – Tanulság, hogy hazai pályán nagyobb nyomás alá kell helyezni az ellenfelet, ezért volt izgalmas a hajrá. Pozitívum ugyanakkor, hogy egymást követő két mérkőzésen nyertünk kapott gól nélkül.
Várhidi Péter: – A párharcok nagy részét elveszítettük, és három óriási ziccert is kihagytunk. Sorozatban a negyedik mérkőzésünk volt, amelyen nem szereztünk gólt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik