NB II: két korábbi NB I-es játékost igazolt a Budaörs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.18. 14:17
Kesztyűs Barna és Csiki Norbert Budaörsön folytatja pályafutását – jelentette be hivatalos honlapján az NB II-es labdarúgócsapat.

Kesztyűs Barna, a 24 éves középpályás – aki 70 NB I-es mérkőzésen játszott a Paks színeiben – a legutóbbi szezont kölcsönben a Nyíregyházában töltötte, most szintén kölcsönbe érkezik a paksiaktól jövő nyárig.Kesztyűs Barna, a 24 éves középpályás – aki 70 NB I-es mérkőzésen játszott a Paks színeiben – a legutóbbi szezont kölcsönben a Nyíregyházában töltötte, most szintén kölcsönbe érkezik a paksiaktól jövő nyárig.

A 27 éves csatárnak, Csiki Norbertnek ugyancsak van élvonalbeli tapasztalata – az első osztályban 67 alkalommal lépett pályára –, az MTK után az angol Oldham Athletic és a thaiföldi Sisaket játékosa is volt. Később játszott a Gyirmótban, a legutóbbi szezonban pedig a Vasas labdarúgója volt, de csak egy élvonalbeli bajnokin lépett pályára.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAÖRSNÉL
Érkezők: Adamcsek Máté (Paksi FC – ismét kölcsönbe), Csiki Norbert (Vasas), Kesztyűs Barna (Paksi FC), Végh Gábor (ZTE)
Távozók: Bakos Szabolcs (Nyíregyháza Spartacus FC), Palincsár Martin (MTK Budapest – kölcsönből vissza, onnan Monor – kölcsönbe)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik