NB II: kapusgondok nehezítik a Balmazújváros helyzetét

Vágólapra másolva!
2012.08.16. 10:38
Sérülés sújtja a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC kapusait, és ezzel áttételesen a Balmazújváros csapatát is, hiszen a Lokinak vissza kellett rendelnie Szécsi Gergőt, a másodosztályú csapatnak kölcsönadott kapusát.

A Loki első számú hálóőre, Nenad Novakovics az első fordulóban, a Győri ETO ellen szenvedett oldal- és keresztszalag-szakadást, így hosszú időre harcképtelenné vált. A DVSC-DEAC fiatal hálóőre, Tóth Csaba is megsérült, így az NB I-es és az NB II-es Lokinak összesen két bevethető felnőtt kapusa maradt. Ezért a múlt héten a piros-fehérek vezetői visszarendelték a Balmazújvárosban kölcsönben lévő Szécsi Gergőt, aki a hétvégén már védett is a DVSC-DEAC–Újpest B felkészülési találkozón.

Ezek után Balmazújvárosban is a kritikus mérték alá csökkent a bevethető kapusok száma. Szalma Pálon kívül a kapusedző, Fekete Róbert az, aki számításba jöhet, de tavaly ősszel már tapasztalhatták a másodosztályú csapat szurkolói, hogy két hálóőr még nem „életbiztosítás", hiszen akkor Szalma műtéte és Szécsi Gergő sérülése után már Barna Lászlóval kezdődött a csapat összeállítása.

Jelenleg a balmazi csapatnál gyakorol egy fiatal debreceni hálóőr, aki legutóbb a Loki U19-es együttesében védett, de Barna László visszahozatala is – most szerződött kölcsönbe félévre az NB III-as Tiszaújvároshoz – lehetséges variáció a megoldásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik