NB II: heten máris távoztak a Csákvártól, érkező még nincs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.05. 12:43
Hét játékos máris távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvártól – olvasható a klub hivatalos honlapján. A lehetséges érkezőkről egyelőre nincs információ.

„Három játékosunktól már az őszi idény közben elváltunk. Információink szerint Nyilasi Bálint a Mosonmagyaróvárral tárgyal, Pintér Bence az NB III-as Balassagyarmatnál, Szanyó Károly keze alatt folytathatja, míg Kovács Gábor jelenleg csapatot keres magának – idézi a Csákvár honlapja Szijjártó István vezetőedzőt. – A felkészülést már nem velünk kezdi meg Jelena Richárd, aki kölcsönadása után visszatér Paksra, Magyari Szilárd, akit a Komárno szemelt ki magának, míg Fényes Szabolcs Budaörs felé kacsingat. Az U20-as válogatott kerettag kapustól, Horváth Dánieltől is elbúcsúztunk, de hogy ő hol folytatja, arról egyelőre nincs információm.”„Három játékosunktól már az őszi idény közben elváltunk. Információink szerint Nyilasi Bálint a Mosonmagyaróvárral tárgyal, Pintér Bence az NB III-as Balassagyarmatnál, Szanyó Károly keze alatt folytathatja, míg Kovács Gábor jelenleg csapatot keres magának – idézi a Csákvár honlapja Szijjártó István vezetőedzőt. – A felkészülést már nem velünk kezdi meg Jelena Richárd, aki kölcsönadása után visszatér Paksra, Magyari Szilárd, akit a Komárno szemelt ki magának, míg Fényes Szabolcs Budaörs felé kacsingat. Az U20-as válogatott kerettag kapustól, Horváth Dánieltől is elbúcsúztunk, de hogy ő hol folytatja, arról egyelőre nincs információm.”

A szakember a lehetséges érkezőkről is beszélt. „Természetesen dolgozunk rajta, hogy sikerüljön megerősíteni a keretet. Több játékost kinéztünk magunknak, jó néhányan maguk jelentkeztek be, de ilyenkor számolni kell azzal, hogy egy valamit is érő labdarúgó télen élő szerződéssel rendelkezik. Az biztos, csak olyan új fiú érkezhet Csákvárra, aki nem csupán a kerettagságért küzd, hanem azonnal a kezdőcsapatba jelölhető.”

A Csákvár január 11-én kezdi a felkészülést a tavaszi szezonra, majd 28-án kéthetes törökországi edzőtáborba utazik az együttes. A tervek szerint hat felkészülési meccset sűrítenek a programba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik