NB II: hat távozó, tucatnyi próbajátékos Kozármislenyben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.02. 06:33
Elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II rajtjára készülő Kozármisleny. Az első edzésen a tavalyi keret nagyjából fele jelent meg, próbajátékosból azonban sok akadt: összesen tizenketten próbálták bizonyítani a szakmai stábnak, hogy érdemes őket szerződtetni.

Már-már szokásos, hogy minden átigazolási időszakban nagy a jövés-menés Kozármislenyben. Az már korábban biztossá vált, hogy Boda József távozik az együttesből (ő a Vasashoz igazolt), míg a klub honlapjának tájékoztatása szerint mostanra az is eldőlt, hogy Karacs Roland, Erőss Csaba, Berdó Valentin, Nagy Dominik és Marko Bjelanovic is elhagyja a csapatot.

A tavaszi együttesből a PMFC-nél kezdte meg a felkészülést Fellai József, Városi Viktor, Danijel Romic, Nagy József és Frőhlich Roland; az ő sorsuk később dőlhet el. A Misleny játékosa lesz az új idényben is Sólyom Csaba, Helesfay Donát, Fenyvesi Olivér, Kiss Márton, Kovács Tamás, Vég Bence, Szabó Balázs, Schmidt Zsolt, Birtalan Botond és Zsdrál Miroszláv.

Tizenkét, zömében fiatal próbajátékos vett részt az első edzésen, közülük az ismertebbek a korábban már Kozármislenyben futballozó Tóth Adrián (ő a megye I-es Pécsváradban 30 gólt szerzett a legutóbbi szezonban), az FTC II-ben összesen 72 NB II-es mérkőzésen pályára lépő Vattai Balázs, míg Bozsovics Milán is ismerős a mislenyiek előtt, hiszen télen már szerződtetni akarták, de egy sérülés közbeszólt. Izsák Máté, Schneider Bálint, illetve Volcsányi Gergő az U21-es keret labdarúgói közül tréningezett a felnőtt csapattal. A héten további próbajátékosokat vár a szakmai stáb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik