NB II: hat távozó Siófokon, Gál István marad a vezetőedző

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.26. 18:45
null
Gál István marad a Siófok vezetőedzője (Fotó: Tumbász Hédi)
Gál István marad a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok vezetőedzője, míg a keretből hatan biztosan távoznak – számolt be róla a klub honlapja, a bfc-siofok.hu.

Gál István marad a Siófok vezetőedzője, segítői továbbra is Csordás Csaba és Bíró Imre lesznek – előbbi pályaedzőként, utóbbi kapusedzőként.

A keretből hatan biztosan távoznak, az már korábban tudható volt, hogy Bora György Békéscsabán, Csilus Tamás a Szombathelyi Haladásnál, Jánvári Gábor pedig Nyíregyházán folytatja pályafutását. Elhagyja a klubot Lorentz Márton is, ő a Paksi FC játékosa lesz, és kölcsönjátéka után visszatér a paksiakhoz Kővári Róbert is. Ugyancsak biztossá vált, hogy Beliczky Gergő sem marad Siófokon.

Hétfőtől próbajátékosok is részt vesznek az edzéseken, a Budapest Honvéd-MFA-tól hat fiatal érkezett azzal a céllal, hogy meggyőzzék tehetségükről a szakmai stábot.

A Siófok a felkészülés során kilenc edzőmérkőzést játszik, nyolcszor hazai csapattal, míg végül a bajnoki főpróbán az ellen az NK Nafta Lendava ellen lép pályára, amely idén bejutott a Szlovén Kupa fináléjába.

Mint arról tegnap beszámoltunk, György Tamás helyett Nemes Ferenc lett a BFC Siófok új tulajdonosa.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők: Benke András
(Hévíz – kölcsönből vissza), Csibra Dániel (Hévíz – kölcsönből vissza), Lapos Máté (Bicske – kölcsönből vissza), Török Dávid (Bicske – kölcsönből vissza)
Távozók: Beliczky Gergő (?), Bora György (Békéscsaba), Csilus Tamás (Haladás), Hutvágner Gergely (Sampdoria – Olaszország, kölcsönből vissza?), Jánvári Gábor (Nyíregyháza), Kővári Róbert (Paks – kölcsönből vissza), Lorentz Márton (Paks)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik