NB II: három új játékos csatlakozott a Ceglédhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.14. 09:36
A labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE három új játékos, név szerint Fürjes Ádám, Lengyel Béla és Szalkai Róbert érkezését jelentette be hivatalos oldalán.

A 25 éves Fürjes Ádám az NB II 15. helyén álló Dorog csapatától érkezett. Posztját tekintve szélső védőnek számít, de pályafutása során játszott már a középpálya szélén is.Fürjes Ádám az NB II 15. helyén álló Dorog csapatától érkezett. Posztját tekintve szélső védőnek számít, de pályafutása során játszott már a középpálya szélén is.

Lengyel Béla a Szolnoki MÁV csapatának volt meghatározó tagja az elmúlt években. A 26 esztendős középpályás a 2016–2017-es szezonban a Kisvárda csapatához szerződött, de ott nem kapott lehetőséget, sérüléssel is küszködött. A felkészülést a Cegléddel kezdte meg, teljesítményével pedig meggyőzte a vezetőséget.

A harmadik játékos, Szalkai Róbert a szintén másodosztályú Zalaegerszegtől érkezett. A 24 éves középpályás tavaly 20 mérkőzésen lépett pályára az NB II-ben, ősszel azonban csak négy meccsen kapott játéklehetőséget.

Lengyelt és Szalkait végleg, míg Fürjest kölcsönbe szerezte meg az NB II 19. helyén álló klub.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDNÉL
Érkezők: Lengyel Béla
(Szolnoki MÁV), Szalkai Róbert (Zalaegerszegi TE)
Kölcsönbe érkezők: Fürjes Ádám (Dorog)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Kiszemeltek: Marcsek Ákos (Jászberény)
Távozók: Farkas Viktor (szabadon igazolható), Kozák Achilles (szabadon igazolható), Makrai László (szabadon igazolható), Miklós Viktor (szabadon igazolható), Popovics Bertold (szabadon igazolható), Pozsár Dániel (szabadon igazolható), Sánta Attila (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik