NB II: hárman távoztak Kaposvárról, Andorka is köztük van

Vágólapra másolva!
2019.01.09. 10:08
Három játékos távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczitól, a klub szerződést bontott Andorka Péterrel, Kollega Krisztiánnal és Csiszer Balázzsal is – adta hírül a klub honlapja.

A 34 éves, egykoron Szombathelyen, Nyíregyházán, Siófokon és a Szeged 2011-ben is futballozó Andorka Péter a 2017–2018-as kiírásban az NB III-ban 11 góllal vette ki a részét a Kaposvár feljutásából. A 2018–2019-es NB II-es bajnokság őszi szezonjában azonban már kevesebb szerephez jutott (mindössze kilenc bajnokin lépett pályára), igaz, a ZTE elleni mérkőzésen ő szerezte az együttes győztes találatát.Andorka Péter a 2017–2018-as kiírásban az NB III-ban 11 góllal vette ki a részét a Kaposvár feljutásából. A 2018–2019-es NB II-es bajnokság őszi szezonjában azonban már kevesebb szerephez jutott (mindössze kilenc bajnokin lépett pályára), igaz, a ZTE elleni mérkőzésen ő szerezte az együttes győztes találatát.

A 33 esztendős Kollega Krisztián 2016 nyarán tért vissza a Rákóczihoz, két éven keresztül alapember volt, azonban 2018 őszén már ő is kevesebb lehetőséget kapott, csak négy NB II-es bajnokin játszott. A középpályás a több játéklehetőség miatt máshol folytatja pályafutását.

A 19 éves Csiszer Balázs tavaly nyáron az FK Csíkszereda együttesétől kölcsönbe érkezett Kaposvárra, de mindössze két Magyar Kupa-meccsen játszott ősszel és a továbbiakban nem számít rá a szakmai stáb. A fiatal védő azonban hamar csapatot találhat, hiszen Budafokon tűnt fel.

Két fiatal tehetséggel viszont profi szerződést kötött a Kaposvár, a 18 éves Borbély Ákos – aki az Újpest elleni Magyar Kupa mérkőzés egyetlen gólját szerezte –, illetve a 16 éves Orsós Tamás Gábor is a felnőtt együttessel kezdte el a felkészülést. Mindkét labdarúgó a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiáról került fel az első csapathoz.

Herczeg Erik a klub résztulajdonosa elmondta a klub honlapján azt is, hogy szeretnének erősíteni, elsősorban támadókkal tárgyalnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik