NB II: Gyánó Szabolcs távozik Sopronból

Vágólapra másolva!
2012.12.10. 17:25
Az NB II Nyugati csoportjában az őszi idény után a csalódást keltő 11. helyen álló Soproni VSE évzáró bankettjén bejelentették, hogy Csikós Sándor, Varga Krisztián és Boros Tamás mellett Gyánó Szabolcs is távozik a klubtól.

A klub honlapja, az svse.hu szerint Gyánó Szabolcs családi okok miatt távozik Sopronból, Csikós Sándor, Varga Krisztián és Boros Tamás pedig közös megegyezéssel válik el a klubtól. Noha a hivatalos kommunikáció szerint Gyánó személyes okok miatt távozik, valószínűleg teljesítménye miatt sem marasztalták volna a vezetők, hiszen a 32 éves csatár az őszi idényben csupán három gólra volt képes. Többet vártak a támadótól, aki évekig az első osztályban játszott, illetve az NB II-ben is volt olyan szezonja (még Pécsen), amelyet 18 góllal zárt.

További hír Sopronból, hogy januárban bővül a szakmai stáb összetétele: Bücs Zsolt vezetőedző és Borsi Csaba kapusedző mellé érkezik másodedzőnek – az új klubmodellnek megfelelően – az SC Sopron U19-es csapatának edzője, Ágoston Zsolt, illetve erőnléti edzőként csatlakozik a stábhoz Nyikos Tivadar is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik