NB II: gólt lőtt a Besiktasnak, azonnal szerződést kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.11. 08:42
A Siófok három évre szerződtette a Vasas Kubala Akadémiától érkező Csibra Dánielt, aki felkészülési mérkőzésen már pályára lépett az NB II-es labdarúgócsapatban, a Besiktas elleni minapi meccsen (1–1) ő szerezte az egyenlítő gólt.

A siófokiak több alkalommal tesztelték, a téli törökországi edzőtáborba is elvitték az 1999-es születésű védőt, aki nagyon boldog, hogy a csapat játékosa lehet. A fiatal játékos a törökök elleni gólját így idézte fel a siófokiak hivatalos honlapjának:

„Csereként léptem pályára a hatvanadik percben, és nagyon örültem, hogy egy ilyen nagy klub ellen lehetőséget kaphatok. Nagy megtiszteltetés és nagy boldogság volt ilyen világsztárok ellen játszani. A 82. percben volt jobbról egy oldalszabadrúgás, mindenki felett átszállt a labda, és kapásból sikerült kilőnöm a hosszú sarkot. Nagyon örültem, ahogy természetesen a végeredménynek is, mert ez egy hatalmas siker egy ilyen sztárcsapat ellen!”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BFC SIÓFOKNÁL
Érkezők: Csibra Dániel (Vasas Kubala Akadémia), Horváth Attila (Szeged-GA), Lorentz Márton (Videoton – kölcsön után végleg), Molnár Péter (Paks)
Távozók: Balajcza Szabolcs (szabadon igazolható), Balázs Zsolt (ZTE FC – kölcsönből vissza), Berde István (szabadon igazolható),
Bévárdi Zsombor
(Videoton – kölcsönből vissza), Farkas Norbert (szabadon igazolható), Fehér Zsolt (Békéscsaba – kölcsönből vissza), Futó Zsombor (szabadon igazolható), Lázár Zsolt (szabadon igazolható), Kozma Richárd (szabadon igazolható), Kovács Dávid (Kubala Akadémia – kölcsönből vissza), Szabó Balázs (Diósgyőri VTK – kölcsönből vissza), Szilágyi Zoltán (Kubala Akadémia – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik