NB II: fölényesen nyert első felkészülési meccsén a Szpari

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.05.15. 14:47
null
A Nyíregyházának nem jelentett gondot a harmadosztályú Sényő (Fotó: Pusztai Sándor)
A járványhelyzet miatti kényszerszünet letelte után lejátszotta első felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus, amely 4–1-re legyőzte az NB III-as Sényőt – számolt be róla a klub honlapja.




FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Nyíregyháza Spartacus FC–Sényő Carnifex FC 4–1 (1–1)
Nyíregyháza, zárt kapuk mögött.
Nyíregyháza Spartacus, 1. félidő:
Fadgyas – Csilus Á., Talabér, Pejovic, Forgács D. – Végső, Gyurján B., Kártik, Ötvös – Patvaros, Hornyák. 2. félidő: Ásványi – Matyi, Fodor F., Szekszárdi, Szvedjuk – Papp M., Szinanovics, Boda, Sztaroszta – Tóth Á., Kovács N.
G: Hornyák, Szvedjuk, Sztaroszta, Kovács N., ill. Kapacina V.

A másfél héttel ezelőtt befejezettnek nyilvánított NB II-es bajnoki idényben a legtöbb gólt – a budafoki Kovács Dáviddal holtversenyben – a nyíregyházi támadó, Hornyák Marcell szerezte (mindketten 15 találatig jutottak). Hornyák most a Sényő ellen is betalált, bizonyítva, hogy a két hónapos szünet alatt sem felejtett el gólt lőni.

Természetesen a lőtt gólok számával elégedett vagyok, de lett volna hátra kilenc találkozó, még szerettem volna néhányszor betalálni – ecsetelte a nyiregyhazaspartacus.hu-nak. – A gólkirályi cím megszerzését tűztem ki magam elé, ám sajnos furcsán alakult a vége. Tavaly 16 találatig jutottam, ezt szerettem volna túlszárnyalni, de nincs más választás, előre kell tekinteni, és jövőre is az első helyen akarok végezni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik