NB II: fiatal kapust igazolt a Balmazújváros

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 17:03
Tóth Dániel csak névrokona a Paksról kölcsönbe érkezett csatárnak, a 20 esztendős kapus a jövő embere lehet a csapatnál, hiszen egyelőre csak harmadik számú kapusként bizonyíthat Híres Gábor vezetőedzőnek.

A Balmazújváros honlapja számolt be arról, hogy Tóth Dániel Létavértestől csatlakozott a klubhoz, és vele együtt már öt, 1992. január 1-je után született labdarúgó van a keretben. Mint ismert, a következő bajnokságban legalább két ilyen futballistát kell nevezni a mérkőzésekre, és legalább egynek a pályán is kell lennie.

További hír, hogy a tavaszi szezon közepén Vácról érkezett Rása Gergő, Gulyás Máté páros utóbbi tagja is távozik a Balmaztól. Értesüléseink szerint elképzelhető, hogy visszatér Vácra.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők:Karacs Péter(Bp. Honvéd-MFA),Nagy Róbert(Debreceni VSC), Müller Zsolt (UFC St. Peter – Ausztria), Oláh Gergő (Debreceni VSC), Patalenszki József (Debreceni EAC), Pintér Norbert (Paksi FC), Sárközi Szabolcs (SV Heiligenbrunn – Ausztria), Tóth Dániel (Paksi FC – kölcsönbe), Tóth Dániel (Létavértes)
Távozik/távozhat: Arnóczki Tamás (?), Gulyás Máté (Vác?), Ludánszki István (?), Rása Gergő (?), Sándor István (Nyíregyháza Spartacus)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik