NB II: felszabadításból gól, a saját térfeléről talált be a győri védő – videó

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.08. 08:51
Mint arról beszámoltunk, az ETO FC Győr hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Gyirmót FC Győrt a labdarúgó NB II 2. fordulójában. A mérkőzés 63. percében nem mindennapi gólt láthatott a mérkőzésre kilátogató 2950 néző: Dvorschák Gábor a saját térfeléről talált a gyirmótiak kapujába. A győriek védőjének felszabadítása után a vizes füvön megpattanó labda megviccelte a gyirmótiak kapusát, Pálfi Donátot.

ETO FC GYŐR–GYIRMÓT FC GYŐR 3–0 (1–0)
Győr, ETO-park, 2950
néző.Vezette: Pintér Csaba (Huszár Balázs, Király Krisztián)
ETO: Horváth T. – Kovács K., Vukaszovics, Dvorschák, Vári – Charizopulosz (Hidi M., 65.), Bagi – Szánthó, Vashkeba, Szimcsó (Gránicz, 80.) – Andrics (Horváth Z., 62.).Vezetőedző: Boér Gábor
GYIRMÓT: Pálfi – Villám, Lipták, Hudák D., Zeke – Vass Á. – Koltai (Szabó L., a szünetben), Lázár P. (Varga P., 76.), Nagy P. (Tóth B., 62.), Heffler N. – Szarka.Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerző: Szánthó (1–0) a 42., Dvorschák (2–0) a 63., Horváth Z. (3–0)a 73. percben
MESTERMÉRLEG
Boér Gábor
: – A találkozó elején is jól kezdtünk, melynek gyümölcse volt, hogy meg tudtuk szerezni a vezetést, de utána nem nézett ki jól a játékunk. A második szerencsés gólunk után megnyugodtunk, és ekkor már azt nyújtották a fiúk, amit elvárunk tőlük. Óriási skalp ez nekünk.
Csertői Aurél: – Sajnos a saját csapatomról ma nem tudok jót mondani, rengeteg hibával, pontatlanul futballoztunk. Szünet után kicsit feljöttünk játékban, de a kapu előtt ismét kimaradtak a helyzeteink, a második kapott gól azonban demoralizáló volt. Az ETO megérdemelte a győzelmet, sajnos mi nem nyújtottunk olyan teljesítményt, amiért pontot érdemeltünk volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik