NB II, felkészülés: „Szóval azért vannak fura dolgok”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.17. 17:00
A Vác gól nélküli döntetlent játszott a szlovák labdarúgó-bajnokság legutóbbi nyolcadik helyezettjével, a sok próbajátékossal felálló Podbrezovával a két csapat vasárnapi felkészülési mérkőzésén.

A végig szakadó esőben zajló, jó iramú, sportszerű mérkőzésen mindkét oldalon sok hiba csúszott a játékba a csúszós, mély talaj miatt. A váciaknak megvoltak a helyzeteik, de gólt nem sikerült szerezniük.

„Volt iram, nagyon jól építettük fel a támadásainkat. Megint csak egy lövés ment a kapunkra – idézi a vacfc.com Nagy Tibort, a váciak vezetőedzőjét, aki egyedül a helyzetkihasználással nem volt megelégedve, de azzal nagyon nem. – Kiejti a kapus, üres kapuba nem tudjuk bepasszolni. Öt méterről fölé fejelgetjük. Tehát megint volt öt-hat ziccerünk, és megint nulla. Megint kettő az egyet nem tesszük be a másiknak. Úgy látszik, hogy erre lépnem kell, mert ez önzőségnek tűnik a számomra. Aztán amikor az ellenfél rosszul ad haza, mi pedig azt hisszük, hogy mi indítottunk, és otthagyjuk a labdát, mert azt gondoljuk, hogy les. Szóval azért vannak fura dolgok.”

Az alábbiakban közöljük a Sopron és a Mosonmagyaróvár szombaton lejátszott egy-egy mérkőzésének összeállítását. A mosoniak vezetőedzője, Király József a klub honlapjának elmondta: a héten náluk dolgozó próbajátékosok közül a középpályás Czár Richárd (Ajka) és a szélső Bartos Julián (Csákvár) a játékosuk lesz.

NB II-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEI

ZP SPORT PODBREZOVÁ (szlovák)–VÁC FC 0–0
Dudince (Gyűgy)
VÁC:
Halasi – Hegedűs, Görgényi, Tóth G., Gulyás M. – Kákonyi (Niedermüller), Rása (Tóth F.), Sipeki (Földi), Zsolnai (Mátyás) – Rusvay (Nyilas), Nagy R. (Szenes)
Forrás: vacfc.com

SSV JAHN REGENSBURG (német)–SOPRONI VSE 2–0
Altheim
SOPRON: Gelei – Deme, Sifter, Batizi, Kovács G., Szabó L., Zamostny, Eszlátyi, Zimormja, Tóth, Nagy P. Csere: Kapacina V., Horváth, Ivancsics, Soós, Garda, Zelenyánszki, Gyürki, Keresztes
Forrás: svse.hu

MOSONMAGYARÓVÁR–VIDEOTON II (NB III) 4–0 (1–0)
MOSONMAGYARÓVÁR, 1. félidő: Boros – Hajós (Komáromi, 16.), Baranyai, Deák, Németh – Schmatovich, Czár – Bartos, Laki, Darázs – Magasföldi. 2. félidő: Boros – Komáromi, Zsirai, Deák (Szénási, 67.), Galambos – Schmatovich (Mayer, 56.), Kószás – Simon-Balla, Laki, Gresó – Magasföldi
G: Deák (39.), Kószás (48., 88.), Mayer (73.)
Forrás: mte1904.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik