NB II: fél év után visszatér a rutinos támadó Ceglédre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.30. 18:58
Szilágyi Péter tavasszal ismét a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE-ben szerepel – számolt be róla a klub honlapja.

A 31 éves támadó Debrecenben kezdte a felnőttpályafutását, a DVSC-ben mutatkozott be az NB I-ben. Később futballozott még a Vasas, a Pápa, a Nyíregyháza, a Békéscsaba, a Soroksár, az MTK II, a Cegléd és a Siófok együttesében is – az első osztályban összesen 59-szer játszott.

Szilágyi Péter az NB II-es Ceglédtől tavaly nyáron távozott a szintén másodosztályú Siófokhoz. A Balaton-partiaknál ősszel 16 NB II-es bajnokin lépett pályára, de gólt nem szerzett. Szilágyi fél év után tér tehát vissza a Pest megyeiekhez.

A Ceglédhez kapcsolódó hír még, hogy Ványi Zsolt ügyvezető tájékoztatása szerint bő két év után minden bizonnyal a csapat visszatér Ceglédre, hiszen a klub a Békéscsaba elleni vasárnapi mérkőzést már a ceglédi sporttelep füves edzőpályáján rendezi meg.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDI VSE-NÉL
Érkezők: Fejes János (Jászberény), Földi Botond (Mezőkövesd – kölcsönbe), Szilágyi Péter (Siófok), Varjas Zoltán (Mezőkövesd – kölcsönbe)
Távozók: Asztalos Dávid (Monor, szabadon igazolhatóként), Nánási Balázs (szabadon igazolható), Nyilas Elek (szabadon igazolható), Tímári Norman (szabadon igazolható)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik