NB II: Erre az egyre nem gondoltunk – Feczesin csalódott

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.05.07. 17:41
null
Feczesin Róbert a következő idényt is az NB II-ben tölti a Vasassal (Fotó: Micheller Szilvia)
Az Újpesttől télen az NB I góllövőlistájának éllovasaként a Vasashoz szerződő Feczesin Róbert szerint hideg zuhany gyanánt érte új klubját, hogy az NB II-ben végeredményt hirdettek.

 

A télen átalakított és többek között Feczesinnel megerősített Vasas 10 fordulóval a vége előtt hétpontos hátrányban volt a második helyezett Budafok mögött, de az MLSZ döntése alapján a bajnokságnak vége, a piros-kékek így a harmadik helyen végezve nem jutottak fel.

„Hideg zuhanyként ért minket, erre az egyre nem gondoltunk, hogy az NB I le lesz játszva, az NB II viszont nem – szomorkodott a nemrég még a válogatottban is szereplő Feczesin Róbert a Digi Sport műsorában. – Sajnos el kell fogadnunk a döntést. A vírus miatt olyan helyzet van most a világban, amilyen még nem volt szerintem soha, erre nem volt senki felkészülve. Mi nagyon szerettük volna, ha tovább folytatódik a bajnokság, ha játszhatunk, és a pályán dől el, hogy fel tudunk-e jutni, vagy nem. Sajnos ezt nem tudtuk már megmutatni.”

A klubnál nem tudják, hogy mikor játszhatnak újra meccseket, de heti hat edzés így is szerepel a programban.

„Ez az elkövetkezendő egy-másfél hónap lesz nehéz, amikor azt fogjuk nézni, hogy az NB I megy, az NB II pedig már nem, mert lezárták. És ezt nehéz lesz megélni, mivel a feljutásért tudtunk volna harcolni” – jegyezte meg Feczesin Róbert.

Nagy Miklós, a Vasas FC tulajdonos-klubigazgatója elmondta, a remek tavaszi kezdés után a feljutásban bíztak, ám a vezetőség nem csügged, a következő idényben „markánsabban” fogalmazzák meg a célokat, azaz követelmény lesz az NB I-be kerülés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik