NB II: edzőkeringő a Soroksár–Nyíregyháza vonalon?

Vágólapra másolva!
2017.05.01. 09:07
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a nyáron folytatódhat a keringő a Soroksár–Nyíregyháza vonalon. A Soroksár NB II-es labdarúgócsapatától a tavaszi szezon közben szerződött Nyíregyházára Szűcs Mihály sportigazgató, akit a nyáron Lucsánszky Tamás vezetőedző is követhet, míg a legutóbb a Szparinál dolgozó Mátyus János ellenkező utat járhat be.

Korábban már jeleztük, hogy a nyáron további változások várhatók Nyíregyházán, ahová tavasszal már érkezett Szűcs Mihály sportigazgató, Véber Györgyöt pedig Dajka László váltotta a vezetőedzői poszton. Az egyik változás az lehet, hogy a jelenleg a Paksi FC vezetőségében dolgozó Elbert Gábor ügyvezető lehet az NB II-ben jelenleg 11. helyen álló csapatnál.Korábban már jeleztük, hogy a nyáron további változások várhatók Nyíregyházán, ahová tavasszal már érkezett Szűcs Mihály sportigazgató, Véber Györgyöt pedig Dajka László váltotta a vezetőedzői poszton. Az egyik változás az lehet, hogy a jelenleg a Paksi FC vezetőségében dolgozó Elbert Gábor ügyvezető lehet az NB II-ben jelenleg 11. helyen álló csapatnál.

A vezetőedzői posztra a bajnokságban jelenleg 4. Soroksár szakvezetője, Lucsánszky Tamás a kiszemelt, míg a nyírségiekkel egymás után két bajnokit megnyerő (a 31. fordulóban éppen a Soroksár ellen) Dajka László az utánpótlásban kaphat szerepet.

A nyíregyházi klubot megkerestük a hírrel kapcsolatban, de egyelőre nem reagáltak hívásunkra.

Eközben a Ferencváros utánpótlásából a szezon közben távozó, azóta már soroksári sportigazgatóként dolgozó Dragóner Attila korábbi ferencvárosi csapattársát, az ősszel még a Nyíregyháza vezetőedzőjeként dolgozó Mátyus Jánost csábíthatja Soroksárra, vele tarthat Kakas László kapusedző is, aki korábban már edzősködött a klubnál (többek között a magyar válogatott és a Ferencváros kapusedzője is volt).

Nemrég Kubatov Gábor, az FTC elnöke azt a lehetőséget is felvetette, hogy Lipcsei Péter kerül a Fradival együttműködő Soroksárra vezetőedzőnek, de úgy tudjuk, Mátyusnak erre most nagyobb az esélye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik