NB II: Dorogról érkezett a DEAC első új szerzeménye – hivatalos

Vágólapra másolva!
2020.06.29. 11:44
null
Takács Péter (jobbra) a DEAC-hoz igazolt (Fotó: Micheller Szilvia)
Megvan a labdarúgó NB II-ben újoncként induló Debreceni EAC első nyári új szerzeménye, a klub vezetői mindenben megegyeztek Takács Péterrel, aki már alá is írta szerződését – számolt be róla a klub honlapja.


Takács Péterrel a debreceni klub kétéves szerződést kötött. A miskolci születésű, U20-as vb-bronzérmes középpályás az MTK-ban nevelkedett, de a Diósgyőr színeiben mutatkozott be az élvonalban. Pályafutása alatt összesen 126 mérkőzésen lépett pályára a legmagasabb osztályban, és hét gólt szerzett. A DVTK-tól – az akkor még szintén NB I-es – Pápára vezetett az útja. A 30 éves középpályás később játszott többek között a Mezőkövesd, a Békéscsaba és a Kazincbarcika együttesében is, míg legutóbb a szintén másodosztályú Dorogban futballozott.

Több csapat is megkeresett, ám új klubom ajánlata prioritást élvezett – mondta a deac.hu-n Takács Péter. – Amikor megtudtam, hogy Balogh Pál irányítja a DEAC-ot, még inkább azt éreztem, ez lesz a legjobb választás. Kiváló körülmények között minőségi munkát végezhetünk. Szeretnék egyetemen tanulni, valószínűleg erre is lehetőségem nyílik Debrecenben. Képzett labdarúgónak tartom magam, persze, ha a helyzet úgy kívánja, a “piszkos munkát” is elvégzem. Komoly tapasztalattal rendelkezem, ezt próbálom kamatoztatni, és szeretném segíteni a fiatalokat. Újoncként indulunk az NB II-ben, így elsődleges feladatunknak a bennmaradás kivívását tartom.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEAC-NÁL
Érkezők: Takács Péter (Dorog)
Távozók:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik