NB II: Dorogon folytatja a korábbi élvonalbeli csatár

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.07.25. 15:30
null
Beliczky Gergő Dorogra szerződött (Fotó: Szabó Miklós)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC kétéves szerződést kötött az egykor az első osztályban is szereplő támadóval, Beliczky Gergővel – számolt be róla a klub honlapja.

 

A 30 esztendős Beliczky Gergő egykoron az NB I-ben szerepelt a Vasasban, a Ferencvárosban, Pápán és Kaposváron, az NB II-ben pedig Gyirmóton és Győrben. Télen a másodosztályú Siófokhoz szerződött, de 2020 tavaszán mindössze két NB II-es bajnokin kapott lehetőséget.

Korábbi csapattársam, Szekeres Adrián – aki mára már a szakmai stábban vállal szerepet – keresett meg, hogy mit szólnék egy dorogi lehetőséghez – mondta a dorogifc.hu-n a csatár. – Volt több lehetőségem is, de tetszett a vezetőség által felvázolt jövőkép. Nagyon motivált játékost fognak látni a pályán a szurkolók; a vírushelyzet miatt fennálló hosszabb kényszerpihenő miatt a szokásosnál is jobban ki vagyok éhezve a jó futballra és a sikerre.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DOROGNÁL
Érkezők: Beliczky Gergő (Siófok), Fürjes Ádám (Taksony – kölcsönből vissza), Kovács Máté (MTK, kölcsönbe), Szerencsi Miklós (MTK, kölcsönbe),Tóth Barnabás (Tiszakécske), Tulipán Ákos (Taksony), Zabari Dávid (Iváncsa), Zuigeber Ákos (MTK, kölcsönbe)
Távozók: Borsos Vilmos (Paksi FC – kölcsönből vissza), Forró Gyula (?), Földi Botond (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Kitl Miklós (Békéscsaba), Paudits Patrik (Békéscsaba), Sitku Illés (visszavonult), Takács Péter (Debreceni EAC)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik