„Tulajdonosunkkal, Bélteky Róberttel teljes egyetértésben hoztuk meg a döntést, Csizmadia Csaba esetében egy nagyívű edzői pálya kezdetét látjuk – nyilatkozta a klub honlapján a BMTE tiszteletbeli elnöke, Jakab János. – Már az idény vége előtt meghosszabbítottuk vezetőedzőnk szerződését, mert a nyári felkészülési program és a játékoskeret kialakítása az ő, valamint Oláh Lóránt sportigazgató döntése alapján történik."

Jakab János hozzátette, mivel Csizmadia Csaba pályafutása vasárnap, a Balmazújváros elleni mérkőzésen hivatalosan is véget ért, a jövőben kizárólag vezetőedzői feladataira koncentrál majd.

„Szeretnénk, ha hosszú távon ő irányítaná a csapatot, ám ez természetesen a szerepléstől függ. Ha jól teljesít, néhány éven belül magasabb osztályban is bizonyíthatja edzői képességeit. A legjobb az lenne, ha a BMTE élén válna belőle NB I-es szakember, de egyelőre lépésről lépésre haladunk és a következő szezonban szeretnénk a tabella első felében végezni” – fogalmazott Jakab János.

Csizmadia Csaba október vége óta dolgozik vezetőedzőként a klubnál, és teljesítette a célkitűzést, vagyis kiharcolta a bennmaradást a csapattal.