NB II: „Bognár igazságtalan, előbb nézze meg a felvételeket”

Vágólapra másolva!
2015.03.02. 18:52
Mint arról beszámoltunk, a kispadtól elküldött Bognár György, a Csákvár szakmai igazgatója szerint Nazsa Tamás játékvezető botrányosan bíráskodott a labdarúgó NB II 17. fordulójában rendezett Békéscsaba elleni mérkőzésen, amely gól nélküli döntetlenre végződött. A Nemzeti Sport Online érdeklődésére Zoran Szpisljak, a Békéscsaba vezetőedzője reagált a vendégeket irányító szakember szavaira.

„Bognár György kritikája igazságtalan. Nagyon tisztelem őt, de előbb nézze vissza a videofelvételeket, és utána alkosson véleményt. Tegnap este megtekintettem a visszajátszásokat, a játékvezetők ténykedésében semmi kivetnivalót nem találtam, korrektül vezette a meccset” – mondta megkeresésünkre Zoran Szpisljak, a meccset kettős emberelőnyben befejező Békéscsaba vezetőedzője.Zoran Szpisljak, a meccset kettős emberelőnyben befejező Békéscsaba vezetőedzője.

„Mi jutottunk szabadrúgáshoz, a játékvezető megkérdezte Domjánt, kéri-e a kilenc métert. A nemleges válasz után gyorsan el is végeztük a szabadrúgást, erre Nazsa Tamás felmutatta a sárgát csapatkapitányunknak, mondván, még nem adott engedélyt. Mivel ez már a második lapja volt, mehetett zuhanyozni" – emlékezett vissza a klubja hivatalos honlapjának adott korábbi nyilatkozatában Bognár György az első csákvári kiállításra.

Szpisljak elmondta, a Bognár által felemlegetett esetet megelőzően a bíró számolta a métereket, hogy a sorfalnak milyen távolságban kell állnia a labdától.

A szabadrúgás előtt egyébként a hazaiaktól Birtalan Botond sárga lapot kapott, tehát a játékvezető a könyvelés után nem adhatott engedélyt arra, hogy a csákváriak sípszó előtt elvégezzék a szabadrúgást.

A Békéscsaba vezetőedzője Bognár György kispadtól való elküldésére is visszaemlékezett.

„Egy szabálytalanság után a negyedik játékvezetőnél reklamált, a bíró pedig a második figyelmeztetés után a lelátóra száműzte. Nem foglalkozom vele, és nem tudom, hogy mit mondott. A Csákvárnak gratulálok, megérdemelte az egy pontot” – tette hozzá Szpisljak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik