NB II: Bognár György nyilatkozata nem Kulcsár Katalinra irányult

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2019.09.26. 08:42
null
Bognár György (Fotó: Tumbász Hédi)
Százezer forint befizetésére kötelezte Bognár Györgyöt az MLSZ fegyelmi bizottsága. A Budaörs szakmai igazgatója a szeptember 15-én lejátszott BFC Siófok elleni bajnokit (2–0-ra győzött a Siófok) követő nyilatkozatában kijelentette: „Egy felnőtt férfi NB II-es mérkőzést hiba központilag lebutítani”.

 

A bajnokit Kulcsár Katalin vezette, ezért a fegyelmi bizottság szerette volna megtudni, a sportszakmaiságot nélkülöző nyilatkozat a női játékvezetőre irányult-e?

„Dehogy, sokkal nagyobb problémát látok – kezdte Bognár György. Megkértek, ha gondom van, forduljak az NB II-es bizottsághoz, pedig két éve hangoztatom, hogy az egységes vasárnapi időpont rossz, számtalan külföldi bajnokságban péntek este rendezik a fordulót, meghagyva a hét utolsó napját az amatőröknek. Felesleges a villanyvilágítás kiépítése is, ha a legnagyobb hőségben is kora délután kell játszani a mérkőzéseket. Siófokon csak az utolsó húsz percet láttam a mérkőzésből, mert előtte hetven percig a szemembe sütött a nap, és még sorolhatnám a problémákat, amelyeket – szerintem – nem vesznek figyelembe a szövetségnél.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik