NB II: Bodnárral nem tárgyalt a Szpari; meglepő hosszabbítás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 09:16
Zajlik az élet a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza háza táján: a távozó négy futballista után eldőlt, hogy az ukrán Volodimir Ovszijenko biztosan marad a klubnál, Germán Tamás szerződését pedig egy hónappal hosszabbította meg a klub. A korábbi válogatott védő, Bodnár László még nem tárgyalt a vezetőkkel, jövője kérdéses.

A 38 éves ukrán kapus, Volodimir Ovszijenko marad a Szpari kötelékében, és hétfőn a csapattal kezdi meg a felkészülést a sérülése után már felgyógyuló Sipos Tamás, valamint az amatőr Eb-n részt vevő Patály János is. Germán Tamás szerződését egy hónappal meghosszabbították, ő július 31-ig edz a csapattal, utána döntenek a sorsáról. Bodnár Lászlóval egyelőre még nem tárgyaltak a vezetők, neki egyébként is más szerződése volt, mint a többieknek – adta hírül a szon.hu.Volodimir Ovszijenko marad a Szpari kötelékében, és hétfőn a csapattal kezdi meg a felkészülést a sérülése után már felgyógyuló Sipos Tamás, valamint az amatőr Eb-n részt vevő Patály János is. Germán Tamás szerződését egy hónappal meghosszabbították, ő július 31-ig edz a csapattal, utána döntenek a sorsáról. Bodnár Lászlóval egyelőre még nem tárgyaltak a vezetők, neki egyébként is más szerződése volt, mint a többieknek – adta hírül a szon.hu.

A Nyíregyháza hétfőn kezdi meg a felkészülést, két hétig hazai környezetben készülnek, majd tíznapos ausztriai edzőtáborba utaznak Bajzát Péterék. Az első felkészülési mérkőzést július 10-én a Balmazújváros ellen játsszák.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik