NB II: bő két év után távozott a Vasastól Domonyai László

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.13. 17:52
null
Távozott Domonyai László, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas ügyvezetője (Fotó: Koncz György)
Bő két év után távozott a Vasastól Domonyai László, a labdarúgó NB II-ben szereplő klub ügyvezetője. Munkakörét az angyalföldieknél a továbbiakban Nagy Miklós klubigazgató, egyben kisebbségi tulajdonos látja el – számolt be róla a piros-kékek honlapja.

 

Nagy Miklós klubigazgató és Domonyai László ügyvezető igazgató utóbbi munkaviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetéséről állapodtak meg. Domonyai munkakörét a továbbiakban Nagy Miklós klubigazgató, egyben kisebbségi tulajdonos látja el.

„Megtiszteltetés volt számomra a Vasasért dolgozni – mondta a klubhonlapon Domonyai László, aki több mint két éven át dolgozott ügyvezető igazgatóként. – A tulajdonosváltást követően öröm és megtiszteltetés volt, hogy a változások ellenére a klub bizalmat szavazott nekem, és az átmeneti időszakban segítségére lehettem. Nagy Miklósban rendkívül nagy munkabírású, nagyon agilis klubvezetőt ismertem meg, aki az első naptól egyértelművé tette, hogy bár csapatjátékos, igazából az egyszemélyi vezetésben hisz. A Vasas érdekében dolgoztunk együtt egészen mostanáig harmonikusan és profi módon annak ellenére, hogy a közös munka során több dologban is különbözött a véleményünk és az elképzelésünk – ezeket részben félre tudtuk tenni, részben pedig egyeztetni tudtuk. Most úgy válunk el, hogy senkiben sincs harag, bármikor férfiasan és őszintén tudunk egymás szemébe nézni.”

„Domonyai László személyében rendkívül tapasztalt, elhivatott sportvezetőt ismertem meg, aki a tulajdonosváltást követően is rugalmasan alkalmazkodott a változásokhoz – mondta a vasasfc.hu-n Nagy Miklós. – Az elmúlt hónapokban – mindig a klub érdekeit szem előtt tartva – sokszor éjszakába nyúló kemény tárgyalásokon segítettük egymást. Ennek ellenére viszonylag korán világossá vált mindkettőnk számára, hogy hiába akarjuk egyformán a legjobbat a Vasasnak, és teszünk meg a célokért mindent a magunk módján, mégis pár alapvető dologról másképpen gondolkozunk. Amikor ezek kezdtek nyilvánvalóvá válni, akkor leültünk, és megbeszéltük, hogy az a legjobb megoldás, ha a tulajdonosváltást követő nagyon fontos átmeneti időszak lezárultával a közös operatív vezetői korszakot is lezárjuk. Ez most történik meg, amikor úgy foghatunk kezet és kívánhatunk egymásnak további sok sikert, hogy senkiben sincsenek rossz érzések. Szeretném jelezni, hogy Domonyai László munkakörét én veszem át, azaz nem kívánom őt mással pótolni, nem fog bővülni az operatív vezetői stáb.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik