NB II: beroppant a halántékcsontja a védőnek – életmentő műtét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.12. 19:55
Súlyos sérülést szenvedett Koszó Balázs, a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr játékosa. A védő a Ceglédi VSE ellen 3–0-ra megnyert bajnoki 59. percében ütközött a ceglédiek kapusával, Mursits Rolanddal, akinek ökle – nem szándékosan – eltalálta a fejét.

A győriek beszámolója szerint az eset után az eszméletét vesztő Koszón életmentő műtétet kellett végrehajtani, mivel a kórházi vizsgálatok megállapították, hogy a halántékcsont beroppanásával és vérzéssel járó koponyasérülést szenvedett.

A győriek csapatorvosa, dr. Ágh László elmondta, hogy a műtét jól sikerült, és a játékos a körülményekhez képest jól van. Tudata tiszta, de minimum fél év kihagyás vár rá.A győriek beszámolója szerint az eset után az eszméletét vesztő Koszón életmentő műtétet kellett végrehajtani, mivel a kórházi vizsgálatok megállapították, hogy a halántékcsont beroppanásával és vérzéssel járó koponyasérülést szenvedett.

A győriek csapatorvosa, dr. Ágh László elmondta, hogy a műtét jól sikerült, és a játékos a körülményekhez képest jól van. Tudata tiszta, de minimum fél év kihagyás vár rá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik