NB II: bemutatkozott a Szeged újonnan igazolt középpályása

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.02.04. 12:44
A télen a Budafoktól távozó Vankó Imre a szintén a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Grosics Akadémia játékosa lett és már be is mutatkozott új csapatában – számolt be róla a klub honlapja, a szeged-grosicsakademia.hu.

A középpálya több posztján bevethető 25 esztendős Vankó Imre a Haladás elleni vasárnapi bajnokin a 79. percben csereként beállva járult hozzá új csapata pontszerzéséhez. Vankó Imre a Haladás elleni vasárnapi bajnokin a 79. percben csereként beállva járult hozzá új csapata pontszerzéséhez.

A győri nevelésű játékos korábban szerepelt az utánpótlás-válogatottakban. Később, már felnőttként az ETO kölcsönjátékosaként Pápán futballozott, majd 2016 nyarán a Budafokhoz igazolt. A fővárosiaknál három és fél évet töltött el, de télen közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal, így szabadon igazolható labdarúgóként írt alá néhány napja a Szeged-Csanádhoz.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők: Dobronoky Viktor (Grosics Akadémia U19), Hudák Martin (ZTE), Kuti Krisztián (DVSC), Grumics Miroszláv (szerb-magyar, ZTE), Vankó Imre (Budafok, szabadon igazolhatóként)
Távozók: Cristian Cigan (román, ?), Dragóner Filip (Mezőkövesd – kölcsönből vissza),Pongrácz Viktor (?),Sóron Tibor(III. Kerületi TVE),Zabari Dávid (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik