Nem futballpályára való jelenetek zajlottak a meccs végén (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

A mérkőzésen a 3–1-es végeredmény már a 49. percben kialakult, ám az utolsó negyedórára vált igazán feszültté a találkozó, amikor egy szabálytalanság után a két csapat másodedzői szólalkoztak össze, s kaptak piros lapot, majd a hajrában jött Gulyás megmozdulása, ami után hatalmas lökdösődés alakult ki a kispadok előtt a két csapat játékosai és szakmai stábja között, s végül a szabálytalansága után azonnal kiállított Gulyás mellett a lefújás után Zoran Szpisljak a nyírségiek vezetőedzője, és Sebők Zsolt, a hazaiak kapusedzője is piros lapot kapott.

Gulyás még szerda este elnézést kért telefonon Szimcsótól, keresztszalag- és oldalszalag-szakadást szenvedett, felépülését 8–12 hónap közötti időtartamra becsülik a győriek. A találkozó másnapján aztán a nyírségiek hivatalos honlapjukon is foglalkoztak az esettel, Kozák Attila ügyvezető jelezte, belső vizsgálatot indít a történtek miatt.

„Ezek a jelenetek nem a futballpályára valók, ebben egyetértettünk az ETO ügyvezetőjével, akivel ma megbeszéltük a történteket. A két klub között eddig jó volt a kapcsolat, és szeretnénk ha ez a jövőben is így maradna. Mind a játékosokat, mind a vezetőket érik provokáló megjegyzések a találkozókon, de ezekre nem szabad így reagálni. Várjuk a szövetség döntését a kiállítások ügyében, és egyúttal belső vizsgálatot is indítunk a történtek miatt” – mondta Kozák Attila ügyvezető.