NB II: „Az NB I-ben sokkal jobban védik a játékosokat"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.19. 11:49
A labdarúgó NB II 8. fordulójában a Csákvár a Békéscsaba elleni mérkőzés hajrájában létszámhátrányban futballozott, mivel középpályása, Papp Máté sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot és Szíjjártó István vezetőedzőnek már nem volt több cserelehetősége – számolt be róla a klub honlapja.

Papp Máté lábát közvetlenül a játékvezető előtt, a felezővonal közelében „elvitte” Hursán György – a csákvári középpályás lent maradt a földön, nem tudott lábra állni, ketten vitték be az öltözőbe.

„Nálam volt a labda, lendületesen törtem előre, mikor hátulról a csabaiak játékosa rám csúszott és elvitte a támaszkodó lábam – elevenítette fel a történteket a 25 éves Papp Máté. – Azonnal éreztem, hogy nagy a baj. Azt kell mondanom, az NB I-ben sokkal jobban védik a játékosokat, az ilyen hátulról történő becsúszásokat komolyan büntetik. Nálunk, az NB II-ben le sem fújták… A meccs után azonnal a székesfehérvári kórházba szállítottak, ahol a röntgen ugyan nem mutatott ki semmit, de az orvos szerint minimum részlegesen elszakadt a bokám. Sajnos még mindig nem tudok ráállni a lábamra, azóta is mankózok és megint hetekre kidőltem.”

Papp Máté négy bajnokin kapott lehetőséget a Csákvárban a jelenleg futó szezonban, de most hosszabb kihagyás vár rá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik