NB II: az NB I-ben 30 gólos támadó érkezhet Győrbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.02. 08:47
Az ETO FC Győr ugyan kikapott 1–0-ra az NB II nyitó fordulójában hazai pályán a Budaörstől, Mészöly Géza vezetőedző szerint nincs okuk az aggodalomra, már csak azért sem, mert folyamatosan erősödik a csapat kerete.

Vereséggel kezdte a 2018–2019- es idényt az ETO FC Győr, pedig a keretnek (mások mellett) a korábban élvonalban futballozó Debreceni András, Magasföldi József, Vadász Viktor és Völgyi Dániel is tagja.

Sőt az átigazolási időszakban Baracskai Roland, Horváth Tamás és Koltai Tamás is a zöld-fehérekhez szerződött, ők az előző idényben szintén az NB I-ben játszottak, míg a DAC-tól érkező Mervó Bence a szlovák élvonalban futballozott.

„Felesleges vészmadárkodni, illetve egy mérkőzést követően véleményt nyilvánítani – kezdte Mészöly Géza, az ETO FC Győr vezetőedzője. –Hazai pályán egy-nullára kikaptunk ugyan a Budaörstől, de éppen a szerdai videoelemzésen mutattuk meg a játékosoknak, mennyi lehetőségük volt a vezetés megszerzésére. Közben persze az ellenfél is támadott, ám Horváth Tamást azért szerződtettük a Mezőkövesdtől, hogy a lehető legtöbb lövést hárítsa. Megtette, de a támadásainkra sem lehet panaszom, ez most olyan mérkőzés volt, amelyen nem szereztünk gólt. Tény, hazai pályán jobb eredményre számítottam, mint ahogyan a szurkolók is, de csak most kezdődött a bajnokság, hosszú még az idény.”

A vezetőség a napokban szerződtette még Hamar Ádámot a III. Kerületi TVE-től, illetve kölcsönbe érkezett a Haladástól Tóth Dávid.

„Voltaképp teljes a keretünk, csak egy támadót szeretnénk még szerződtetni. Ebben az idényben lényegesen kiélezettebb lesz a versenyfutás a feljutásért, mint az előző bajnokságban volt, s reményeim szerint az ETO is eséllyel pályázik az első két hely valamelyikére."

Bár Mészöly Géza nem árulta el, információink szerint a várva várt támadó a 33 éves Remili Mohamed lehet a Vasastól, aki az előző szezonban 28 meccsen öt gólt szerzett az élvonalban, a pályafutása során összesen 183 találkozón lépett pályára az NB I-ben és harminc gólt jegyzett. Az NB II 1. fordulójában a Vasasban már nem is lépett pályára.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők: Hamar Ádám (III. Kerületi TVE), Tóth Dávid (Haladás, kölcsönben),Baracskai Roland(Mezőkövesd), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Jakab Dávid(MTK),Koltai Tamás(Paks),Mervó Bence (DAC – Szlovákia),Tar Zsolt(Puskás Akadémia, legutóbb Csákvár, kölcsönben),Marko Vukaszovics(szerb-magyar, FK Vojvodina – Szerbia)
Távozók:Beliczky Gergő(Kaposvár),Daru Bence(Paks – kölcsönből vissza, onnan Nyíregyháza),Gyagya Attila(Ménfőcsanak, szabadon igazolhatóként),Pálfi Donát (Gyirmót), Rokszin Ádám(Vasas), Szatmári Lóránd (Vasas, szabadon igazolható), Szabó Lukás(szlovákiai, Kazincbarcika, szabadon igazolhatóként),Zamostny Balázs(szabadon igazolható)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik