NB II: az MTK is tesztelte, Csákváron folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.14. 18:08
A labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződtette Bartos Juliant, akit az elmúlt napokban az MTK is tesztelt.

A korábban a Vasas Kubala Akadémián, a német Kaiserslauternnél és az angol Ipswich Townnál nevelkedő csatár legutóbb a harmadosztályú Felsőtárkányban futballozott, amelynek színeiben 13 meccsen egy gólt szerzett a tavasszal.

A korosztályos válogatott támadót az elmúlt napokban az MTK is tesztelte, de Csákváron folytatja a pályafutását. Bartos mellett a Videoton, a Ferencváros és az Újpest utánpótlását is megjáró, legutóbb osztrák alacsonyabb osztályban futballozó Erős Dávid is az NB II-es csapathoz igazolt.

„A jó felépítésű, csaknem 190 centiméter magas Erős Dávid Tatabányán mesternégyessel mutatkozott be, és Szlovákiában is a kapuba talált. A Guta ellen egy másik új fiú is bemutatkozott (Bartos Julian – a szerk.), ő két góllal vette ki a részét csapatunk sikeréből” – utalt Toldi Gábor vezetőedző a Tatabánya elleni 5–2-es és a Gutával szemben aratott 6–0-s győzelemre.

Bartost és Erőst megelőzően a Csákvár a nyári átigazolási időszakban Baranyai Ádámot, Gróf Dávidot, Kocsis Gábort, Kovács Attilát, Racskó Rolandot és Szekér Dávidot is szerződtette, míg Fényes Szabolcs, Molnár Tibor és Oldal Tibor kölcsönbe érkezett az együtteshez.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ AQVITAL FC CSÁKVÁRNÁL

Érkezők: Baranyai Ádám (REAC), Gróf Dávid (Berliner AK – Németország), Kocsis Gábor (Dunaújváros – kölcsön után végleg), Kovács Attila (Cegléd), Racskó Roland (Szolnok), Szekér Dávid (szabadon igazolható, legutóbb Cegléd), Bartos Julian (Felsőtárkány), Erős Dávid (legutóbb Ausztria)
Kölcsönbe érkezők: Fényes Szabolcs (Puskás Akadémia), Molnár Tibor (Puskás Akadémia), Oldal Tibor (Puskás Akadémia)

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Horváth Roland (ZTE), Varga Zoltán (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Velence)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Burucz Barna (Dunaújváros), Gajdos Zsolt (Puskás Akadémia, onnan Szolnok), Milinte Árpád (Dunaújváros – kapusedző lesz)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik