NB II: az MTK-ból igazolt fiatal hátvédet a Szeged

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.04. 21:45
Kétéves szerződést kötött Talabér Attilával a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia – számolt be róla a klub honlapja.

A 23 éves védő az MTK-tól érkezett, de az előző idényben a Vasasban játszott kölcsönben, amelyben 19 bajnoki mérkőzésen két gólt szerzett. Talabér Attila korábban több U-válogatottban is pályára lépett (U17, U19, U20). Joao Janeiro vezetőedző a védelem tengelyében számít rá.

„A Szeged-Csanád Grosics Akadémia érdeklődött a legrégebben és a legélénkebben irántam – mondta a klubhonlapon a játékos. – Nem volt kérdés, hogy jövök, csak az, hogy mikor. Ehhez meg kellett egyeznünk az MTK-val, ami most sikerült. Tetszett a jövőkép, amit felvázoltak a klub vezetői.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők: Aleksandar Jovanovic (boszniai, DVSC, szabadon igazolhatóként), Pintér Norbert (Topolya – Szerbia), Talabér Attila (MTK), Takács János (Bp. Honvéd)
Távozók: Achim Sebastian (?), Coroian Andrei (román-magyar, ?), Farkas Márk (Békéscsaba), Hegedűs Martin (Kecskemét), Máté János (?), Pászka Lóránd (?)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik