NB II: az FTC-ben is megfordult védőt igazolt a Vasas – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.18. 10:58
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos oldalán jelentette be, hogy kettő plusz egy éves szerződést kötött Lakatos Csabával.

A 20 éves balhátvéd a Ferencvárosban kezdte felnőttpályafutását, 15 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a második csapatban. Az FTC-ben eltöltött idő után Szolnokra igazolt át, ahol alapemberré vált, tavaly nyártól pedig a Budafokot erősítette. Lakatos Csaba korábban már játszott a Vasasnál, amelynél még az első csapatban is pályára lépett.

Tizenhét évesen fél évet már eltöltöttem a Kubala Akadémián, sőt edzőmeccsen a felnőtteknél is bemutatkoztam. Nagyon örülök, hogy most visszakerültem a Vasashoz, szeretnék stabil játékos lenni és sikerekhez segíteni a csapatot. Szanyó Károlynál támadófutballt játszunk, ami fekszik nekem, mivel az ellenfél térfelén sem jövök zavarba. Az első benyomásaim pozitívak, remek a csapategység, úgyhogy nagyon jól érzem magam” – nyilatkozta a játékos.

Az angyalföldiek vezetőedzője, Szanyó Károly is elmondta véleményét az új igazolásról: „Fiatal, tehetséges, ambiciózus játékos, akire még sok munka vár, de az eddigi edzések alapján azt gondolom, hogy segítségünkre lesz. Abszolút látok benne fejlődési lehetőséget, ezért is igazoltuk le.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Lakatos Csaba (Budafok), Rétyi Róbert (Vasas Kubala Akadémia)
Távozók: Ádám Martin (Kaposvár, szabadon igazolható), Kovács Zoltán (ZTE FC – kölcsönből vissza, onnan Budafok kölcsönbe), Vít Benes (cseh, FK Sigma Olomouc – Csehország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik