A 20 esztendős Németh Tamás a szlovák másodosztályban szereplő FC STK 1914 Samorín csapatától érkezik a borsodiakhoz. Az őszi szezonban a somorjaiaknál 13 mérkőzésen lépett pályára.

Egy szlovák menedzser ajánlására sikerült Németh Tamást leigazolnunk – ecsetelte Dzurják József vezetőedző. – Úgy gondolom, hogy jó felépítésű ballábas játékos, aki erősítés lehet, és még a fiatalszabálynak is megfelel."

A 21 éves Hegedűs Márk a Budapest Honvéd keretéhez tartozott legutóbb. A támadó a kispestiek kölcsönjátékosaként az előző bajnoki idényt az NB II-es Dorognál töltötte, amelynél 29 meccsen játszott és nyolc gólt szerzett. Tavaly nyáron visszatért a Honvédhoz, melynél főképpen az NB III-as második csapatban szerepelt (11 bajnokin három gólig jutott), de érdekes módon az első csapatban a litván Vilnius ellen 3–1-re megnyert nyári Európa-liga-mérkőzésen csereként lehetőséget kapott. Az előző év végén azonban közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal, így szabadon igazolható labdarúgóként került most Kazincbarcikára.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAZINCBARCIKÁNÁL
Érkezők: Gábor Lukács (szabadon igazolható, legutóbb Ózd), Hegedűs Márk (szabadon igazolható, legutóbb Bp, Honvéd), Alan Kovác (szlovák, Nyíregyháza), Németh Tamás (FC STK 1914 Samorín – Szlovákia)
Távozók: Lukács Raymond (Békéscsaba)