NB II: Andráshidán játszik a ZTE, 850-en mehetnek be

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.16. 21:22
A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy szombati bajnoki mérkőzését a Zalaegerszeghez tartozó, külvárosi Andráshidán rendezi meg. A ZTE–SZTK-Erima meccs 14.00-kor kezdődik.

„A ZTE Arénában zajló munkálatok miatt, valamint az új gyepszőnyeg kímélése érdekében klubunk már hetekkel ezelőtt kezdeményezte, hogy az első bajnoki mérkőzésünket Andráshidán játszhassuk le. Hosszas egyeztetések és többszöri pályabejárás után a következő feltételekkel tudunk Andráshidán játszani: 800 hazai szurkolót és 50 vendégszurkolót engedhetünk be. A vendégeknek külön vendégszektort és a hazaiaktól elválasztó ütközőzónát kellett kialakítanunk, valamint megemelnünk a rendezői létszámot" – nyilatkozta Ágoston Zoltán ügyvezető igazgató.nyilatkozta Ágoston Zoltán ügyvezető igazgató.

„Vállaltuk ezt annak érdekében, hogy legalább ennyien kilátogathassanak a mérkőzésre, hiszen szóba került Hévíz és Pápa is mint lehetséges helyszín, de ezekben a létesítményekben lényegesen kevesebben kísérték volna el csapatunkat. Szeretnénk kérni szurkolóinkat, hogy idejében érkezzenek a mérkőzésre, amely tizennégy órakor fog elkezdődni. Szeretném megköszönni az MLSZ munkatársainak és a város különböző hivatalos szerveinek a támogatását, hogy segítették munkánkat azért, hogy más – a városhoz közeli – helyszínen játszhassunk. A március 5-i Mezőkövesd elleni mérkőzésünket már biztosan a ZTE Arénában játsszuk le, ezúton is elnézést kérünk szurkolóinktól, hogy az első fordulóban még nem tudjuk biztosítani a megfelelő körülményeket a ZTE Arénában” – tette hozzá.

A ZTE bérletesei a bejáratnál karszalagot kapnak, elővételben csütörtökön 9–16 és pénteken 9–18 óra között kaphatók belépők a ZTE FC klubházában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik