NB II: Andorka befejezte, plusz négy távozó Szegedről

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.22. 21:58
null
Elkezdte a felkészülést a Szeged (Fotó: szeged-grosicsakademia.hu)
Dobos Barna vezetőedző irányításával hétfőn megkezdte a felkészülést az augusztusi bajnoki rajtra a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II-es labdarúgócsapata, amelytől négy játékos távozik, míg Andorka Péter befejezi pályafutását, de marad a klubnál – számolt be róla a szegediek honlapja.

 

A hétfői első tréningen már nem volt jelen Alekszics Branimir, Vankó Imre, Zvara Dávid és Tóth Máté. Az első háromnak lejárt a szerződése, ők távoznak a klubtól, míg Tóth Máté kölcsönadása lejártával visszatér a Mezőkövesdhez.

A 35 esztendős támadó, Andorka Péter befejezte profi labdarúgó-pályafutását, de marad a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál – az még később derül ki, hogy milyen beosztásban dolgozik majd. Andorka pályafutása során futballozott Szombathelyen, Nyíregyházán, Pécsen, Gyirmóton, Siófokon és Kaposváron is, míg a Szegednél – két részletben – összesen három és fél évig szerepelt.

A klub vezetői már tárgyalnak a keret megerősítéséről is, de ezzel kapcsolatban még nincsenek konkrétumok. A bajnoki rajtig az edzések mellett négy-öt edzőmérkőzés előkészületei is zajlanak hazai és külföldi csapatokkal.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők: –
Távozók: Alekszics Branimir (szerb-magyar, ?), Andorka Péter (befejezte pályafutását), Tóth Máté (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Vankó Imre (?), Zvara Dávid (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik