NB II: A vezetők döntik el, hogy kell-e az NB I - Benczés

Vágólapra másolva!
2012.11.27. 16:03
Benczés Miklós vezetésével pazar félszezont tudhat maga mögött a Puskás Akadémia FC a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában: a felcsútiak 39 ponttal vezetnek a 33 pontos Ajka és a 29 pontos Kozármisleny előtt. A Puskás Akadémia immár független gazdasági társaságként működik, tehát nincs hivatalos akadálya annak, hogy az NB I-be jusson.

„Azt, hogy ilyen sikeresek leszünk, nem hittem volna. Tavaly az MTK 38 pontot szerzett az NB II-ben ősszel, ezt javítottuk meg az idén, ez pedig hatalmas eredmény. Természetesen nem a rekord megdöntése volt az elsődleges célunk, hanem hogy minél jobban eltávolodjunk a minket üldözőktől. Ez végül az utolsó fordulóban sikerült is, hiszen számunkra kedvezően alakult a többi mérkőzés eredménye. Nagyon örülök annak, hogy ősszel az összes mérkőzésünkön domináltunk, sikerült megvalósítanunk mindazt, amit elterveztünk” – értékelte a vidi.hu-nak az őszi szezont Benczés, aki az esetleges NB I-es indulásra is kitért.vidi.hu-nak az őszi szezont Benczés, aki az esetleges NB I-es indulásra is kitért.

„Nekünk edzőknek – és természetesen a játékosoknak is – az a célunk, hogy mindig megnyerjük a következő találkozót. Ha az idény végén olyan helyen végzünk az NB II-ben, amellyel sikerül kivívnunk az első osztályban való indulás jogát, akkor a vezetőknek kell eldönteniük, a klub érdeke azt kívánja-e, hogy az NB I-ben szerepeljünk, vagy pedig a másodosztályban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik