NB II: a versenykiírás szerint kedden lehet teljes a mezőny

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 11:55
Még mindig nem teljes a 2013–2014-es idény NB II-es labdarúgó-bajnokság mezőnye: a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenykiírása szerint első fokon kedden dönthet versenybizottság a feltöltésről.

Az MLSZ versenykiírása szerint az NB II-es és NB III-as csapatoknak a 2013–2014-es idényre keddig kellett leadniuk a nevezéseket. A versenybizottság értékelte a beérkezett nevezéseket, és mivel azok száma nem érte el a versenykiírásban szereplő létszámot, a szövetség elnökségének döntését figyelembe véve a feltöltés jegyében kiküldte a szóba jöhető csapatok számára a felkéréséket a nevezések benyújtására, melyre hivatalosan péntekig van lehetőség.

A hivatalos versenykiírás szerint az MLSZ kedden ülésezik, és dönt az NB II-es és az NB III-as csapatok feltöltéséről.

Mint ismert, a másodosztályú licenc nélküli Egri FC megüresedett NB II-es helyét be kell tölteni. Az MLSZ feltöltési szabályzata szerint „a legjobb százalékos eredménnyel végző, osztályozón vesztes NB III-as vagy NB II-es csapattal" töltik fel az egycsoportos másodosztályt. E tekintetben a Felsőtárkány vagy a Soproni VSE lehet a tizenhatodik csapat az NB II-ben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik