NB II: a Vasas hosszabbított U21-es válogatott játékosával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.28. 10:40
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján jelentette be, hogy Murka Benedek három évvel meghosszabbította szerződését.

„Murka Benedek U21-es magyar válogatott labdarúgónk egy súlyos sérülést követő műtét után azon dolgozik, hogy januárban visszatérhessen a futballpályára – mondta Domonyai László klubigazgató a Vasas honlapjának. – A Vasas Futball Club a legnehezebb helyzetben áll ki mellette, ezért hároméves szerződést kötünk vele, hosszú távú bizalmat szavazva egy olyan játékosnak, aki nemcsak a tehetségével, hanem elkötelezett munkájával és odaadó játékával is rászolgált arra, hogy a Vasas-család tagja lehessen.”„Murka Benedek U21-es magyar válogatott labdarúgónk egy súlyos sérülést követő műtét után azon dolgozik, hogy januárban visszatérhessen a futballpályára – mondta Domonyai László klubigazgató a Vasas honlapjának. – A Vasas Futball Club a legnehezebb helyzetben áll ki mellette, ezért hároméves szerződést kötünk vele, hosszú távú bizalmat szavazva egy olyan játékosnak, aki nemcsak a tehetségével, hanem elkötelezett munkájával és odaadó játékával is rászolgált arra, hogy a Vasas-család tagja lehessen.”

„Nagyon boldog vagyok, hogy további három évig a Vasas-család tagja lehetek. Ezúton is köszönöm a vezetőségnek és a szakmai stábnak a bizalmat, amit szeretnék meghálálni – így Murka Benedek. – A klubtól minden támogatást megkapok, ahhoz, hogy minél előbb felépüljek. Az Illovszky-stadion tesztmérkőzését csak a lelátóról tudtam nézni, de így is hatalmas motivációt jelent, hogy egy szép, új stadionban tudok majd játszani.”

Murka 17 évesen debütált a Vasasban, amelynek színeiben az élvonalban 33 mérkőzésen két gólt szerzett, a legutóbbi idényben a másodosztályban 29 találkozón lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik