NB II: a Szolnokról érkező edző szakmai igazgató lesz Dorogon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.27. 23:04
Az új vezetőedző, Miskei Attila mellett szakmai igazgató is munkába állt a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorognál, a posztot Balogh Pál tölti be a következő szezonban – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Balogh Pál az előző idényben a Szolnoki MÁV vezetőedzője volt, de a Tisza-partiak kiestek a másodosztályból, s a szakember távozott a klubtól.

A dorogiakkal kapcsolatos hír még, hogy a csapat újabb játékost kapott kölcsön a Honvédtól: a klub honlapjának beszámolója szerint Hegedűs Márk mellett a 19 éves Erdélyi Botond is érkezett, míg Fürjes Ádámmal két évre szólóan szerződést hosszabbított a klub.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DOROGNÁL
Érkezők: Erdélyi Botond (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Hegedűs Márk (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Horváth Gábor (BKV Előre), Papp Máté (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként)
Távozók:
Bora György (szabadon igazolható), Göblyös Dániel (Bp. Honvéd kölcsönből vissza), Kovács Dániel (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Németh Ádám (szabadon igazolható), Simon Attila (szabadon igazolható), Szalai András (Paksi FC – kölcsönből vissza), Szellák Soma (Haladás – kölcsönből vissza), Vajda Dániel (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik