NB II: a szlovák élvonalból igazolt az ETO FC Győr

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2019.07.05. 22:35
Márius Charizopulos személyében a szlovák élvonalban edződött labdarúgót szerződtetett az ETO FC Győr – tudtuk meg a klubhonlap pénteki híréből.

A görög és magyar felmenőkkel rendelkező, szlovák állampolgárságú Márius Charizopulos az FC Nitrában nevelkedett, a Zlaté Moravcéban lett profi játékos, majd az elmúlt négy idényt ismét a nyitraiaknál töltötte. 96 szlovák élvonalbeli mérkőzésen kilenc gólt szerzett.

„Nagyon örülök, hogy sikerült megegyezni az ETO-val, és hogy Szlovákián kívül is kipróbálhatom magam. Azon leszek, hogy az ETO-val megnyerjük a bajnokságot, és feljussunk az első osztályba, ezért jöttem” – idézi a győri klubhonlap a 28 éves középpályást, aki az Újpest elleni pénteki, 2–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen már pályára is lépett az ETO-ban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők:
Márius Charizopulos (szlovák, FC Nitra – Szlovákia), Domonkos Kristóf (szlovákiai, DAC 1904 – Szlovákia), Gránicz Patrik (Békéscsaba), Horváth Zoltán (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Vári Barnabás (Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Dvorschák Gábor (Soroksár)
Távozók: Alan Kovác (szlovák, Nyíregyháza), Koszó Balázs (?), Madarász Márk (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza ?), Petró Balázs (Haladás – kölcsönből vissza), Szalánszki Gergő (?), Tajthy Tamás (Siófok), Tóth Dávid (Haladás – kölcsönből vissza), Vadász Viktor (Mosonmagyaróvár ?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik