NB II: A szemem előtt egyértelműen az NB I lebeg – Bobál G.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.21. 13:54
Derült égből villámcsapásként érte a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár szurkolóit, hogy a vasárnapi, ZTE FC elleni mérkőzés előtt eldőlt, a téli átigazolási időszakban Zalaegerszegre igazol Bobál Gergely. A fiatal támadó már nem is lépett pályára a zalaiak elleni, 2–1-re megnyert összecsapáson.

„Heteken keresztül őrlődtem, mire végül rábólintottam a ZTE ajánlatára – fogalmazott a klub honlapján a 23 éves Bobál Gergely. – Mérlegre tettem mindent, pro és kontra igyekeztem átgondolni, mi szól mellette és mi ellene. A szemem előtt egyértelműen az NB I lebeg, s úgy gondolom, ezt Zalaegerszegen elérhetem. Az együttes feljutó helyen telel, jó eséllyel pályázik a bajnoki címre is. Ráadásul korábban már kölcsönjátékosként eltöltöttem egy évet a Zeténél, és jól éreztem magam. Azonban Csákváron bizalmat és lehetőséget kaptam, hogy újra felépítsem magam, játékba lendültem és gólokat szereztem. Nehéz szívvel távozom, de olyan ajánlatot kaptam – s most a szakmai részére gondolok –, melyet céljaim elérése érdekében nem utasíthattam vissza.”Bobál Gergely. – Mérlegre tettem mindent, pro és kontra igyekeztem átgondolni, mi szól mellette és mi ellene. A szemem előtt egyértelműen az NB I lebeg, s úgy gondolom, ezt Zalaegerszegen elérhetem. Az együttes feljutó helyen telel, jó eséllyel pályázik a bajnoki címre is. Ráadásul korábban már kölcsönjátékosként eltöltöttem egy évet a Zeténél, és jól éreztem magam. Azonban Csákváron bizalmat és lehetőséget kaptam, hogy újra felépítsem magam, játékba lendültem és gólokat szereztem. Nehéz szívvel távozom, de olyan ajánlatot kaptam – s most a szakmai részére gondolok –, melyet céljaim elérése érdekében nem utasíthattam vissza.”

Ha egy gólerős labdarúgó távozik egy klubtól, annak általában nem örül egyetlen szakvezető sem.

„Én kilógok a sorból – reagált a felvetésre Szijjártó István vezetőedző. – Mi, Csákváron nevelő klubnak tartjuk az Aqvital FC-t. Örömmel tölt el bennünket, ha valamelyik játékosunkra felfigyelnek a nagyobb klubok, ha azt látjuk, hogy az élvonalban is fantáziát látnak fiatalunkban. Mindez visszajelzés számunkra, hogy jól dolgoztunk, hogy azon az úton haladunk, amelyet elterveztünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik