NB II: a rivális kapusedzőjét akarja kapusnak a Csákvár

Vágólapra másolva!
2015.06.23. 19:09
Egy hét múlva kezdi a felkészülést az augusztus 1-én rajtoló másodosztályú bajnokságra az Aqvital FC Csákvár, a keret megerősítésén azonban már most dolgoznak a vezetők.

Az már biztos, hogy a keret nagy része Csákváron marad és több, tavasszal kölcsönben a klubnál futballozó játékost (Molnár Tibor, Oldal Tibor, Fényes Szabolcs, Kocsis Gábor) szeretnének megtartani a vezetők.Molnár Tibor, Oldal Tibor, Fényes Szabolcs, Kocsis Gábor) szeretnének megtartani a vezetők.

Nagy Sándor, a csákváriak elnöke a Nemzeti Sport Online-nak a mai napon azt is elmondta, hogy Racskó Roland biztosan a Csákvárban folytatja pályafutását és a Fejér megyeiek tárgyalnak a lejáró szerződésű Dulló Martinnal, Horváth Rolanddal és Gelei Vincével is a szerződéshosszabbítáról. Sőt, nem tettek le arról, hogy a csoportrivális Dunaújvárosnál kapusedzővé avanzsált Milinte Árpádot tavaszi kölcsönjátéka után kapusként visszacsábítsák a klubhoz. Igazi kuriózum lenne, ha Milinte két NB II-es klubnál tevékenykedne – az egyiknél kapusként, a másiknál kapusedzőként.

Arról a klub honlapja számolt be, hogy a támadó, Varga Zoltán távozik a csapattól és minden valószínűség szerint a Fejér megyei I. osztályú Velence együttesében folytatja pályafutását.

A felkészülést június 30-án, kedden délelőtt kezdi a Csákvár.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ AQVITAL FC CSÁKVÁRNÁL

Érkezők: Racskó Roland (Szolnok)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Fényes Szabolcs (Puskás Akadémia), Kocsis Gábor (Dunaújváros), Milinte Árpád (Dunaújváros), Molnár Tibor (Puskás Akadémia), Oldal Tibor (Puskás Akadémia)
Távozók: Varga Zoltán (Velence, ?)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Burucz Barna (Dunaújváros), Fényes Szabolcs (Puskás Akadémia), Gajdos Zsolt (Puskás Akadémia), Kocsis Gábor (Dunaújváros), Milinte Árpád (Dunaújváros – kapusedző lesz), Molnár Tibor (Puskás Akadémia), Oldal Tibor (Puskás Akadémia)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik